yandex
relax üsküp araç kiralama facebook twitter instagram whatsapp turkishenglishenglishenglish
arac-kiralama-makedonya
 

CAR RENTAL RELAX е компаниата која што ви нуди најповолни цени во СКОПЈЕ И ОХРИД, Македонија.

Време е да одберете било кое ефтино возило и да заштедите 10% од нашата онлајн резервација. Релакс со своите нови возила истовремено е и најефтина компанија.

Можете да го подигнете возилото во центарот на Скопје и Охрид, ви нудиме дури и подигнување во аеродромите на овие градови. Ви посакуваме убав престој во Македонија.

 

 Онлајн резервација
haftalik haftalik indirim Transfer Hizmeti
 
     

| | | | |
Copyright © 2017 Macedonia Car Rental Relax