Чекор 1

Локација за превземнање и датум


Локација за превземнање:

Датум на преземање:Локација на испорака:

Дата на испорака:


Потребни доументи за изнајмување:

 • Пасош/ Лична карта
 • Возачка Дозвола
 • Кредитна Карта (Мастер &Виса)
 • Што е вклучена во чената :

 • Не ограничена км
 • ДДВ
 • Авто одговорност
 • Осигурување при кражба
 • Патничко осигрување
 • Каско осигрување со 500 евра франшиза .
 • 24 часа Потршка на Пат
 • Втро возач

 • Чекор 2

  Изберете возило


  Тип на Возило

  Чекор 3

  Генерални Податоци


  Лична Карта Бр:

  Име* :

  Презиме * :

  Е-меил * :

  Тел. Бр. * :

  Број на лет :

  Забелешка:

  Деловите означени со (*) се потребни.