• relax üsküp araç kiralama facebook twitter instagram whatsapp turkishgermanenglishenglishenglish
  makedonya araç kiralama

  Paketi Vikendor

  Oferta speciale për paketa të fundjavës përfshijnë largësi të pakufizuar, CDW, TP, PAI dhe TVSH ...

  Model Class  Weekend
  "Citreon C1 1.0i" "MCMR" 110
  "Hyundai i10 1.0" "MCMR" 110
  "Fiat Grand Punto 1.2i" "EDMR" 130
  "Skoda Fabia  1.2i" "EDMR" 130
  "Citroen Roomster 1.4" "CMMR" 140
  "Fiat Linea 1.4.i " "CDMR" 160
  "Mazda 3 1.4i" "SMMR" 165
  "Citroen C4 1.4i" "SMMR" 1165
  "Opel Astra  Automatic 1.4" "SMAR" 130
  "Ford Mondeo 2.0 disel" "IDMR" 210
  "Dacia Duster" "FFMR" 180
  "Opel Vivaro 8+1 seats" "SVMR" 230

  Qmimet janë në EURO
  18% taxa është shtuar ne qmimin.
  Kontrata e qirase eshte per 24 or

  Qka permban!
  • Kilometrazh pa kufi
  • Taxta ështe shtuar ne qmim
  • Pergjejsia e palës së tretë
  • Shofer shtes
  • Pajisje speciale (zinxhirët e dëborës, karrigë fëmijë)
  • Ne rrast aksidentit ndrrimi i vetures

  | | | | |
  str. Dame Gruev 16-2/4 B.C. Paloma Bjanka second floor 1000, Skopje Macedonia
  Copyright © 2017 Relax Rent a Car Skopje Airport