relax üsküp araç kiralama twitter instagram whatsapp turkishgermanenglishenglishenglish
makedonya araç kiralama

RRETH NESH

Rent a Car Relax në Maqedoni është firmë e cila gjendet në Shkup të Maqedonisë kjo firmë operon me këto lloj shërbimesh që nga viti 2001.Dallimi jonë mes kompanive tjera është se ne kemi ‘’Automjetet më të mira me çmime më të lira’’ . Klientët tonë shkurtimisht na thirin ‘’Relax’’ kjo ndodhë sepse ne mundohemi dhe kontribojmë në rehatinë dhe komforditetin e klientve tonë dhe i bëjmë ata të ndihen si në shtetin e tyre e jo sikur të jenë në një shtet të huaj . Personeli jonë është i selektuar dhe me rang të lartë duke qenë se jan fitues të disa testeve profesionale në këtë sferë dhe atë flasin tre gjuhë ndërkombëtare profesionalisht .

Që nga fillimi jemi të vetëdijshëm që në periudhën e globalizimit kuptohet kualiteti për atë ne mbajm dhe vendin e parë në Shkup ,Maqedoni duke shërbyer klinetët në mënyrën sa më të mirë të mundshme dhe me shërbimet më të lira për automjete .

Shkaku i rezervimeve online ne ju dhurojmë zbritje nga çmimet tona me 10%.Për rezervimin tuaj ne nuk kërkojmë ndonjë depozit apo parapagesë ju thjeshtë mund të vizitoni web faqen tonë dhe të rezervoni.Çmimi që do të shihni tek kaluklatori në ekranin tuaj do jetë çmimi minus 10% zbritje.Nëse vizita juaj në Maqedoni ndryshohet apo shtyhet për shkaqe të ndryshme ju mund të na konatktoni në email dhe nuk do keni asnjë gjobë për të paguar.

Relax Rent a Car në Maqedoni ju ofron lloje të ndryshme të automjeteve nga ata më të vogëlat e deri tek ata më ekonomike dhe luksoze .Nën dispozicionin e klientve kemi diku 50 automjete dhe me i vjetri është 36 muaj . Ju mund të merni ose porositni automjetin tuaj çdo dit që vini në shkup ose vini nga aeroporti Aleksandri i Madh ose në zyrën tonë në qendër të qytetit.

Është shum e lehtë të gjindet qendra jonë sepse është në zemër të Shkupit shum afër Sheshit Maqedonas.Për më shum kontakte ju lutem kontaktoni në këndin e kontakteve ku është e dhënë dhe harta nga Google Maps se ku mund të na gjeni më saksisht .Nëse ju nuk mund të na gjeni neve nuk është problem ne mund të ju gjejmë juve vetëm na tregoni në adresën apo hotelin ku qendroni ne ju dergojm automjetin deri tek vëndi ku ju qëndroni, gjëja e vetme për ju mbetet vetëm të e merrni veturën dhe kthejeni kur të mbaroni ju .

Çdo lloj informacioni që ju nevojitet për shërbimet qiradhënse të automjeteve mos hezitoni të na kontaktoni .Ne do ju udhzojmë juve që të shihni çdo bukuri të këtij vendi .Më saktë ne dhe sugjerojmë destinacione duke ju falur dhe harta turistike klientve tonë. Kurdoher që keni nevoj për shërbime qira marrje të automjeteve dhe jeni në Shkup, na kontaktoni neve nëpërmejt telefonit ose email adresës.. Ne shpresojmë që të ju shohim së shpejti në Maqedoni .

Ju faleminderit për gjithë interesin tuaj në shërbimet tona për qiradhënie automjetesh në Shkup

 
| | | | |
str. Dame Gruev 16-2/4 B.C. Paloma Bjanka second floor 1000, Skopje Macedonia
Copyright © 2019 Shkup Me qira një makinë