relax üsküp araç kiralama facebook twitter instagram whatsapp turkishgermanenglishenglishenglish
arac-kiralama-makedonya
 

RELAX qira një makinë shkup është kompania që offron vetura me qira me qmimet më te mira në Shkup dhe Ohër, Maqedoni.
Është koha që të zgjedhni veturen dhe kurseni 10% duke rezervuar veturen. Tani është mundur që të zgjidheni se ku doni te ju prite vetura juaj.
Ështe mundur të ju prite ne Airoportin e Shkupit dhe Ohrid dhe në zyret e tona ne Shkup dhe Ohër.Ju dëshirojm një pushim të mirë ne Maqedoni në shtetin e svogël dhe i bukur.

GJENI BEST OFERTE DHE BËJMË REZERVIM ONLINE

| | | | |
str. Dame Gruev 16-2/4 B.C. Paloma Bjanka second floor 1000, Skopje Macedonia
Copyright © 2019 Shkup Me qira një makinë